LOGOsedan 1998       5 StjärnorDansSkolan SULAN
Skogsgatan 9
579 40  Berga
info@dansskolansulan.se

Recensioner     -    Dansskolan SULAN, Stockholm

 
      DansSkolan SULAN på Kurser.se

Utdrag

2014-05-26  -  numera valskunnig
Tack för en jättebra kurs! Pedagogiskt, roligt och man lärde sig verkligen dansa vals från grunden så det sitter. Lärarna var väldigt proffsiga och förmodligen är tränare på en högre nivå av tävlingsdans men ändå kunde avpassa innehållet för oss nybörjare och utan snobberi eller krusiduller. De hade humor och värme och fick dansen och lektionen att kännas naturlig och rolig. Rekommenderas!

2014-05-26  -  Jenny
Vi tog en privatlektion wienervals 2h och blev jättenöjda! Reinhard var väldigt trevlig och duktig på att lära ut. Vi hann med mycket under 2 h men mindre än det är inte att rekommendera. Vi hade lätt kunnat ha längre tid. Vi tog med oss en kamera och filmade så vi skulle kunna ha något att gå tillbaka till när vi övade hemma.

2014-05-25  -  Mr Mister
Uppläget var mycket pedagogiskt och vi lärde oss mycket mer än vi förväntade oss på tre timmar. Kursledarna var kunniga och flexibla och vi fick mycket personlig handledning.

2014-05-23  -  Marita
I mitt arbete på en skola med 110 anställda och 560 elever så har jag haft möjligheten att möta en oändlig mängd danslärare inför våra olika aktiviteter och personalevent. Aldrig någonsin har jag stött på en mer pedagogisk, kunnig och entusiasmerande danspedagog.

2014-05-20  -  Carolin
Min blivande man var mycket bestämd med att han inte skulle tycka att det var roligt att dansa men att han gjorde det för min skull. När lektionen var över sa han att han hade fel, det var jätteroligt! Nu när vi dansar vals ler han brett varje gång!

2014-05-20  -  Linnea Svahn
Fantastiskt att till och med jag gick att lära att dansa! Tog två timmars lektion inför mitt bröllop och både jag och min sambo tyckte det var så kul. Reinhard var otroligt bra som lärare med sitt tålamod, varma sätt och humor vilket gjorde att vi kände oss trygga och hade roligt. En riktigt bra dans blev det också! Mamma tyckte det lät så roligt så hon bokade in sig och pappa för en bugglektion =)

Alla recensioner finns här ......

 


Vi tar emot FriskvårdsCheckar 
  
Vi tar emot Friskvårdskuponger
 Hitta din danspartner idag